BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 4 October 2011

Mamaku comel

Assalam..


Sedang aku cuba beri perhatian pada bacaan ku..p/s:esok ada pharmaco..
Aku mendapat mesej fon yg berbentuk dan berbunyi begini..
As kum kak mama doa kak sihat balik rumah ka blum lagi ok kak mama dah nak tdur..
terus aku tersenyum dan rasa mama ku ni comel.
Sebenarnya mama tak pndai nak mesej.
Tapi kebelakangan ni Shia,my lil sister ajar mama mesej.
Lepas tu mama practice mesej ngan aku.

Mesej kat atas tu bermaksud:Askum kak,mama doa kak sihat..balik rumah ka blum?ok mama dah nak tidur..

Ya Rahim,,peliharalah ibu bapaku..
Ya Razzaaq,,permudahkanlah aku dan cukupkanlah aku dengan rezkiMu..

=)

3 comments:

MuNirAh said...

like~=)

masturah ;D said...

tgok la mak sapaaaa

afiqkun said...

SUPER LIKE! Mama aku pun samaa, kadang-kadang jenuh mikiaq apa yang dia taip hehe. comel!