BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 22 September 2009

MEREKA
Mukhadimah aku dimulakan dengan ucapan salam kepada sahabat-sahabat sekalian.Kunjungan raya kalian ke rumahku cukup membuat hati ini tersentuh dan sebak.Satu persoalan yang telah menjadi persoalan iaitu kenapa aku sayang sangat kepada kalian?Terima kasih ku ucapkan dari insan yang dikenali sebagai maisarah ataupun roro.Aku amat menghargai persahabatan yang telah terjalin.Aku tulis ucapan ini pada jam 6.55 petang sejurus semua sahabat sahabatku meninggalkanku.
AMAL,
Amal ialah sahabatku yang paling dekat dengan ku.Amal ialah ‘seat partner’aku dalam bas pak leh.Ke mana2 saja aku dgn amal.Aku bangga duduk dgn amal sbb dya femes di kalangan junior.Hahaha.Amal yang aku kenal seorang yang berani dan cute.Aku terharu sbb Amal sudi kawan ngan aku yg x seberapa nih.Amal yang aku kenal juga seorang yg manja.Hmm.Apa yang aku x suka ngan Amal?X penah pulak nak fikir jawapan nie.Mungkin tiada jawapan.Amal ialah bakal ‘lawyer’so b careful when u say something about her.If not she definitely sue u..(*except me)

DBEN,
I nearly forget what her real name.Hehe. .She is brave in action. Words from her mouth are very powerful.Apa yang aku tau pasal dben,umah dia dekat jitra.Walaupown umah kt jitra,tp selalu nmpak dya kt Aloq STaq.HEran aku di sini,dia selalu nak mengelak dri umah mak caq dia..Kenapa yarh DBEN?DEBEN is AMAL’s husband..hahaha..am i rite??Aku jeles sgt2 kt Dben sbb dya penah naek bot pisang..nie yg paling aku x tahan.konklusionnya..dgn ada dben..x sepi dunia nie..msti ada complain..hahaha..sory dben

NYNY,
When u watch looney toon,u will see bucks bunny n NYNY(twitty).NYNY..rndu la kt ang..Ang la paling sporting dlm geng kita.Aku suka kawan ngan ang sbb ang sporting.Aku x boley rr aksi cegu2 tegoq ang bila ang tidoq dlm kelas.Aku x kn lupa..Sorry NYNY..Just admit it...Ang sweet la NYNY.BAnyak makn gula ka?Nak jd sweet gak..Aku jugak nk thanxx sbb slalu bwk aku pi mana2 (DRIVER_x pkai ksot) hahaha..ATHIRAH..its fun to be one of ur frens.Lps nie jgn konfius2 da taw..ngeeeeeeeeee
I luv u..

TED,
Aku hampir2 kecewa dengan ang sebab lost in contact.Tapi x pown.Naseb Baek ang mai jmpa aku b4 aku p.Sory yarh Ted.TED..ang lah kwan aku yg baby face dan baek sangt2.Tp TED,jgn baek sangt.Nnt org buli.Aku x boley tengok org buli ang lorrrr.TED.Tima kaseh sbb bg frame ngan gmbaq badge kta kt aku.Aku terharu sangat.(nanges sebenaqnya).Because a picture tells thousand words.Aku paling suka gmbaq.Klu aku p mna2, aku rsa ole2 yg plg bes ialah gmbaq.Btui ark?selamat berbahagia ted

JIAH,
TOdiaaaa..kwn aku yg paling segak.Org antaq msj x penah reply.Aku paling tension mnda nih.Haiya.Naseb baek kwn aku.Weyhh.still remember our ‘photoshoot’ in bilik akaun??hahaha.SPM punya sebab jd x btoi mcm nih.Weyhh..study smart..aku arap 6 taun akan dtg aku dpt tgok ang capai cita2 ang.





BOBO,
Mak cik nie memang..hahaha..baby..aku syg kt ang..ang slalu manyak ceta..lepas nie nk dengaq sapa ceta pulak??Baby is one of the camera crazy(gilak kamera) hahaha..Aku berani pkai contact lens sbb tgok mak cik nie pkai..cantek ooo mata baby bla pkai contact lens..baby mmg patut amik law.mmg sesuai ngan dia.chaiyok baby..muahhxx..

MYMY,
Riuh rndah+sakan+.....mcm2..nie la mymy.Aku sayang MYMY.Ini serius.Naseb baek Mymy masok band.Klu x sure aku x dpt kwn rapat ngan dya..sbb mymy is fun..Mymy..ang pnah tumpang tidoq umah aku..dah la ang ramah..aku nie x seramah ang..sbb tu aku suka kwn ngan ang.Mak aku pown suka sembang ngan ang.klu aku ada satu lg abg..dah lama aku rekemen ang kt mak aku..hahaha..lawak ja weyh..apa yg aku taw..kwn2 bru aku satu pown x dak mcm ang..waaaaaaaaaa

BIK,
Aku dulu x bapa rapat sgt ngan ang.mayb aku x knai ang sangat kowt.Tp sejak2 nie..aku rsa ang mmg frenly,energetic..bes rr kwn ngan ang..aku iklas nie..sory la klu penah wat salah duulu..aku taw..klu aang p mna2..sure ang boley idop.sbb ang frenly sgt2..suma org suka kwn ngan ang..go bik..
Bla ang kata ang x boley mai umah aku..aku mcm sedeyh gak..sbb ang mmg ingaq..ang mmg meriah..bla aku tgok ang mai..aku senang ati..at least aku x sedeyh sgt b4 aku betolak..bik..aku salute k tang sbb ang otai..

1 comments:

Ct Dbentoo said...

haha
cik maisarah. hang memang lawak.
sejak bila rumah aku kat jitra?
rumah aku kat GUAQ CHEMPEDAK wahai mai ku sayang T.T
haha takpa disebabkan hang dok jauh, aku maafkan hang.
kalau dak kena dah ni dengan aku.
haha whatever it is.
aku pun sayang hang. rindu hang si blurr maisarah.haha
cepat balik aloq staq ya :D